Advertisement

Κατερίνα Στεφανίδη Αλμα Επι Κοντω / Κατερίνα Στεφανίδη: γιατί δεν μπορούν να παρακολουθήσουν ... - Τη 2η θέση κατέλαβε η κατερίνα στεφανίδη και την 3η η νικόλ κυριακοπούλου στο άλμα… το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η κατερίνα στεφανίδη στο επί κοντώ κατά την 3η ημέρα του…

Κατερίνα Στεφανίδη Αλμα Επι Κοντω / Κατερίνα Στεφανίδη: γιατί δεν μπορούν να παρακολουθήσουν ... - Τη 2η θέση κατέλαβε η κατερίνα στεφανίδη και την 3η η νικόλ κυριακοπούλου στο άλμα… το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η κατερίνα στεφανίδη στο επί κοντώ κατά την 3η ημέρα του…. Τη 2η θέση κατέλαβε η κατερίνα στεφανίδη και την 3η η νικόλ κυριακοπούλου στο άλμα… το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η κατερίνα στεφανίδη στο επί κοντώ κατά την 3η ημέρα του… Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για αλμα επι κοντω στο to10.gr. Κρίθηκε η πρώτη θέση στο επί κοντώ των ανδρών, με τον εμμανουήλ καραλή (απόλλων πύργου) να είναι εκείνος που κατέλαβε την πρώτη θέση. Ο προκριματικός του επί κοντώ διακόπηκε σε. Στη συνάντηση μετείχαν οι αθλητές:

Τη σάντι μόρις θα τη συναντήσεις τούτες τις ημέρες στην ντόχα να διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο της κατερίνας στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ. Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου προκρίθηκαν στον τελικό του άλματος επί κοντώ των ολυμπιακών αγώνων, ενώ εκτός συνέχειας έμεινε από την άλλη, στα 4.40 έμεινε η ελένη πόλακ, καθώς είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 4.55. Η βροχή δυσκόλεψε τις αθλήτριες με τους διοργανωτές να αποφασίζουν τη διακοπή του αγωνίσματος και να δίνουν το εισιτήριο σε 15. Το πρώτο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών των ολυμπιακών αγώνων του ρίο με 4.85μ., αφήνοντας δεύτερη την αμερικανίδα μόρις και τρίτη την απίθανη μακκάρτνεϊ από την νέα ζηλανδία.

Παγκόσμιο Στίβου 2017: Η απονομή στην Κατερίνα Στεφανίδη ...
Παγκόσμιο Στίβου 2017: Η απονομή στην Κατερίνα Στεφανίδη ... from cdn.cnngreece.gr
Η βροχή δυσκόλεψε τις αθλήτριες με τους διοργανωτές να αποφασίζουν τη διακοπή του αγωνίσματος και να δίνουν το εισιτήριο σε 15. Όπως γράφει και η ίδια στο facebook η ιστορία της ξεκίνησε στην αθήνα όπου στα 10 της χρόνια, μετά τους ολυμπιακούς αγώνες του σίδνεϊ όπου και επετράπη το άλμα επί κοντώ στις γυναίκες για πρώτη φορά, άρχισε να. Τσιτσιπάς και στεφανίδη οι κορυφαίοι για το 2019. Χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Είναι ένας χώρος που κερδίζει την κατερίνα στεφανίδη. Κρίθηκε η πρώτη θέση στο επί κοντώ των ανδρών, με τον εμμανουήλ καραλή (απόλλων πύργου) να είναι εκείνος που κατέλαβε την πρώτη θέση. 4 φεβρουαρίου 1990) είναι ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια.αγωνίστηκε στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και του 2016. Κατερίνα στεφανίδη, ολυμπιονίκης του στίβου στο άλμα επί κοντώ:

Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών των ολυμπιακών αγώνων του ρίο με 4.85μ., αφήνοντας δεύτερη την αμερικανίδα μόρις και τρίτη την απίθανη μακκάρτνεϊ από την νέα ζηλανδία.

«το σημαντικό είναι ότι βρήκα το ρυθμό μου». Ο προκριματικός του επί κοντώ διακόπηκε σε. Η χρυσή ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, έκανε εξαιρετικά άλματα στις βρυξέλλες και πέρασε τα 4. Χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Μετά από έναν επεισοδιακό προκριματικό αγώνα, που διεκόπη για αρκετή ώρα λόγω βροχής, τόσο η κυριακοπούλου όσο και η στεφανίδη ξεπέρασαν τα 4,55μ. Οι δύο ελληνίδες πρωταθλήτριες πέρασαν τα 4.55μ. Δεύτερη η κατερίνα στεφανίδη στο continental cup. Και αυτό επιβεβαιώθηκε χθες το βράδυ (6/9) όταν κατάφερε να γράψει ιστορία στο diamond league. Στο protergia street pole vault συμμετείχε η ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης. Ο αθλητισμός ενώνει και δεν χωρίζει. Τσιτσιπάς και στεφανίδη οι κορυφαίοι για το 2019. Μήνυμα ενότητας από τις κορυφαίες άλτριες του επί κοντώ. Και μια και η κουβέντα πήγε στους κανονισμούς να ξέρετε πως ο αθλητής όταν ξεκινάει το άλμα του έχει το δικαίωμα να σταματήσει και να επιστρέψει στην άκρη του διαδρόμου, αρκεί να μην έχει ακουμπήσει το στρώμα.

Νομίζω ότι από δω και πέρα αρχίζουν λίγο και δυσκολεύουν τα πράγματα και όσο πιο πολύ «καθόμαστε», τόσο πιο πολύ θα μας πάρει να επιστρέψουμε στη φυσιολογικότητα των πραγμάτων για εμάς (…) Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για αλμα επι κοντω στο to10.gr. Την πρόκρισή τους στον τελικό του άλματος επί κοντώ πανηγυρίζουν οι κατερίνα στεφανίδη και νικόλ κυριακοπούλου. Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών των ολυμπιακών αγώνων του ρίο με 4.85μ., αφήνοντας δεύτερη την αμερικανίδα μόρις και τρίτη την απίθανη μακκάρτνεϊ από την νέα ζηλανδία. Ο προκριματικός του επί κοντώ διακόπηκε σε.

Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου 2019: Απόψε στη μάχη για το ...
Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου 2019: Απόψε στη μάχη για το ... from www.iefimerida.gr
Στη συνάντηση μετείχαν οι αθλητές: Σε μια γκρίζα περίοδο αγωνίζομαι στο άλμα επί κοντώ επειδή είναι κάτι που μου αρέσει, διασκεδάζω κάνοντάς το και το αγαπώ όμως, από μικρή ηλικία κάποια στοιχεία καταδείκνυαν ότι ήμουν καλή στο άλμα επί κοντώ. Η κατερίνα στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών με 4.85 μ. Σε πολύ καλή κατάσταση απέδειξε ότι βρίσκεται η κατερίνα στεφανίδη, η οποία συμμετείχε στο diamond league ρώμης. Όπως γράφει και η ίδια στο facebook η ιστορία της ξεκίνησε στην αθήνα όπου στα 10 της χρόνια, μετά τους ολυμπιακούς αγώνες του σίδνεϊ όπου και επετράπη το άλμα επί κοντώ στις γυναίκες για πρώτη φορά, άρχισε να. Μετά από έναν επεισοδιακό προκριματικό αγώνα, που διεκόπη για αρκετή ώρα λόγω βροχής, τόσο η κυριακοπούλου όσο και η στεφανίδη ξεπέρασαν τα 4,55μ. Ηταν το 6ο μετάλλιο της ελλάδος στους 31ους. Για τέταρτη φορά η κατερίνα στεφανίδη πήρε το διαμάντι στο diamond league.

Ο προκριματικός του επί κοντώ διακόπηκε σε.

Κατερίνα στεφανίδη, ολυμπιονίκης του στίβου στο άλμα επί κοντώ: Στους αιθέρες του ρίο ντε τζανέιρο, η κατερίνα στεφανίδη έδωσε «ραντεβού» με την πιο λαμπρή διάκριση της, μέχρι τώρα, καριέρας της: Αναμφισβήτητα μιλάμε για τον κορυφαίο αγώνα της δεκαετίας στο επί κοντώ γυναικών. 4 φεβρουαρίου 1990) είναι ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια.αγωνίστηκε στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και του 2016. Το πρώτο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Στο protergia street pole vault συμμετείχε η ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης. Με τη δεύτερη προσπάθεια, η κατερίνα στεφανίδη πέρασε τα 4μ55 στον προκριματικό του επί κοντώ. Είναι το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας στο επί κοντώ στην ιστορία της. Νομίζω ότι από δω και πέρα αρχίζουν λίγο και δυσκολεύουν τα πράγματα και όσο πιο πολύ «καθόμαστε», τόσο πιο πολύ θα μας πάρει να επιστρέψουμε στη φυσιολογικότητα των πραγμάτων για εμάς (…) Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για αλμα επι κοντω στο to10.gr. Όπως γράφει και η ίδια στο facebook η ιστορία της ξεκίνησε στην αθήνα όπου στα 10 της χρόνια, μετά τους ολυμπιακούς αγώνες του σίδνεϊ όπου και επετράπη το άλμα επί κοντώ στις γυναίκες για πρώτη φορά, άρχισε να. Για τέταρτη φορά η κατερίνα στεφανίδη πήρε το διαμάντι στο diamond league. Χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.

Ο πολιτικός κόσμος για τον ελληνικό θρίαμβο στο άλμα επί κοντώ. Τσιτσιπάς και στεφανίδη οι κορυφαίοι για το 2019. Το κοντάρι, ο πήχης, η μαγνησία, η λαβή. Η κατερίνα στεφανίδη, γεννημένη τον φεβρουάριο του 1990 είναι χρυσή ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ. Αργυρό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.

Η νέα φρουρά του στίβου υπόσχεται χαμόγελα - ΤΑ ΝΕΑ
Η νέα φρουρά του στίβου υπόσχεται χαμόγελα - ΤΑ ΝΕΑ from www.tanea.gr
Την πρόκρισή τους στον τελικό του άλματος επί κοντώ πανηγυρίζουν οι κατερίνα στεφανίδη και νικόλ κυριακοπούλου. Με τη δεύτερη προσπάθεια, η κατερίνα στεφανίδη πέρασε τα 4μ55 στον προκριματικό του επί κοντώ. Η χρυσή ολυμπιονίκης του ρίο, κατερίνα στεφανίδη, κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο για την ελλάδα στη διοργάνωση στο άλμα επί κοντώ. Αργυρό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου με άλμα στα 4.55 μέτρα έκλεισε θέση για τον τελικό της πέμπτη (13:20 ώρα ελλάδος) όπου θα γίνει μεγάλη μάχη. Στους αιθέρες του ρίο ντε τζανέιρο, η κατερίνα στεφανίδη έδωσε «ραντεβού» με την πιο λαμπρή διάκριση της, μέχρι τώρα, καριέρας της: Όπως γράφει και η ίδια στο facebook η ιστορία της ξεκίνησε στην αθήνα όπου στα 10 της χρόνια, μετά τους ολυμπιακούς αγώνες του σίδνεϊ όπου και επετράπη το άλμα επί κοντώ στις γυναίκες για πρώτη φορά, άρχισε να. Το κοντάρι, ο πήχης, η μαγνησία, η λαβή.

Με τη δεύτερη προσπάθεια, η κατερίνα στεφανίδη πέρασε τα 4μ55 στον προκριματικό του επί κοντώ.

Η χρυσή ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, έκανε εξαιρετικά άλματα στις βρυξέλλες και πέρασε τα 4. Νομίζω ότι από δω και πέρα αρχίζουν λίγο και δυσκολεύουν τα πράγματα και όσο πιο πολύ «καθόμαστε», τόσο πιο πολύ θα μας πάρει να επιστρέψουμε στη φυσιολογικότητα των πραγμάτων για εμάς (…) Νικόλ κυριακοπούλου και κατερίνα στεφανίδη πήραν το εισιτήριο μετά από έναν επεισοδιακό προκριματικό, που διακόπηκε για αρκετά λεπτά λόγω της ξαφνικής καταιγίδας στο ολυμπιακό στάδιο της ιαπωνικής πρωτεύουσας. H κατερίνα στεφανίδη γεννήθηκε στις 4 φεβρουαρίου του 1990 στην αθήνα. Όπως γράφει και η ίδια στο facebook η ιστορία της ξεκίνησε στην αθήνα όπου στα 10 της χρόνια, μετά τους ολυμπιακούς αγώνες του σίδνεϊ όπου και επετράπη το άλμα επί κοντώ στις γυναίκες για πρώτη φορά, άρχισε να. Η κατερίνα στεφανίδη και η νικόλ κυριακοπούλου με άλμα στα 4.55 μέτρα έκλεισε θέση για τον τελικό της πέμπτη (13:20 ώρα ελλάδος) όπου θα γίνει μεγάλη μάχη. Ο προκριματικός του επί κοντώ διακόπηκε σε. Στη συνάντηση μετείχαν οι αθλητές: Μετά από μία δύσκολη χρονιά, η κατερίνα στεφανίδη δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Με άλμα στα 4,85, στο επί κοντώ, μπήκε στο πάνθεον της ιστορίας. Κατερίνα στεφανίδη, ολυμπιονίκης του στίβου στο άλμα επί κοντώ: Κρίθηκε η πρώτη θέση στο επί κοντώ των ανδρών, με τον εμμανουήλ καραλή (απόλλων πύργου) να είναι εκείνος που κατέλαβε την πρώτη θέση. Στο protergia street pole vault συμμετείχε η ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της διοργάνωσης.

Η κατερίνα στεφανίδη αποτελεί το αθλητικό πρότυπο της εποχής κατερίνα στεφανίδη. Το ασημένιο πήρε η αμερικανίδα σάντι μόρις με το ίδιο ύψος και το χάλκινο η νεοζηλανδή ελίζα μακ κάρτνεϊ με 4.80μ.

Posting Komentar

0 Komentar